Levertijd Sieraden is een week. Bestelt u een product van zeil, dan neem ik na bestelling contact met u op om af te stemmen over leveringstijd.

Petra: “Ik heet je van harte welkom op de website bij 5VOET. De site dient vooral om je een beeld te geven van de mogelijkheden. Alles wordt op maat gemaakt na bestelling. Om de keuzes & bestelling wat makkelijker te maken heb ik een aantal “standaard” producten met prijzen in de webwinkel staan. De items die direct leverbaar zijn, zijn producten die ik als voorbeeld heb vervaardigd. Neem gerust contact op of maak een afspraak om je wensen te bespreken.” 

WEBWINKEL

Surfdoek kleuren

Naast wit Dacron kun je ook kiezen voor gekleurd Dacronzeil, In de jaren 80 populair materiaal om surfzeilen mee te maken. Aan het kleurgebruik goed te zien. Van dit doek is nooit veel op voorraad omdat surfzeilen meestal een stuk kleiner zijn dan zeilen van een zeilboot. 

Kevlar kleuren

Sinds kort is er mooi wat keus in technisch zeildoek, ook wel laminaat zeilen. Dit doek kenmerkt zich door de toffe weefstructuur. Het kevlar doek is van zichzelf vormvast maar wel slijtage gevoeliger dan Dacron. Verrassend genoeg gaat het Kevlar doek best een tijd mee en maak je helemaal de blits met een tas van dit materiaal.