Levertijd Sieraden is een week. Bestelt u een product van zeil, dan neem ik na bestelling contact met u op om af te stemmen over leveringstijd.

WEBWINKEL

20160613_072519Als kind was ik verliefd op de tassen die de kinderen van gastheer en gastvrouw uit het pension in Schoppernau droegen als ze op weg gingen naar hun school. ‘s morgens vroeg keken we dan uit het raam en zagen mijn broers en ik hoe ze met hun tassen door de sneeuw nar de schoolbus liepen. Dit voorjaar was ik met onze dochter aan het winkelen in Antwerpen. En waarempel belandden we daar bij meerdere winkels die deze schooltassen verkopen. Helaas zijn ze gruwelijk duur.

Maar ook komen we bij het Antwerpse filiaal van het Parijse Petit Pan. Wat een prachtige stoffen, met name omdat er een grote collectie geplastificeerde katoenen stoffen te krijgen zijn. En van een iets andere kwaliteit dan het gemiddelde tafelzeil. De prachtigste kleuren glunderen ons tegemoet. Dus kan ik het niet laten om meerdere gekleurde stofjes mee te nemen.

Eenmaal thuis gekomen kom ik op een belgische site een tutorial tegen van de klassieke schooltas voor op de rug. Na heel wat weken geduld van onze Rosa, heb ik er deze week da laatste hand aan gelegd.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.