Levertijd Sieraden is een week. Bestelt u een product van zeil, dan neem ik na bestelling contact met u op om af te stemmen over leveringstijd.

WEBWINKEL

Sieraden

Sieraden worden binnen een week van bestelling verstuurd. Heb je gekozen voor een product dat je zelf hebt samengesteld met de functie “opties” selecteren, dan wordt er voor het versturen een foto gemaild van het eindresultaat. Pas na instemming per mail, wordt het sieraad naar u verzonden. 

Iedere armband wordt geleverd in een cadeauzakje van 5VOET. 

Heeft u een armband geselecteerd, controleer dan goed de maat. Mocht de op voorraad armband niet in de juiste maat in de webshop staan, zet de juiste maat erbij in de opmerkingen bij het betaalformulier. Dan komt het in orde.

Hulp nodig bij maatvoering? Zie maattabel

maattabelDownload

Producten van Zeil

Producten van zeil hebben een levertijd van 2 weken. Als de levertijd afwijkt, in verband met de hoeveelheid te verwerken bestellingen, dan wordt u daarover geïnformeerd en heeft u ten alle tijden het recht om de bestelling kosteloos te annuleren. 

Aangezien de producten van zeil handgemaakt zijn, van materiaal dat voorradig is, kan uw bestelling afwijken van het voorbeeld wat in de webshop staat. Zodoende wordt er voor het verzenden een foto gemaakt van het product en kunt u deze alsnog annuleren.